Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda: Twilight Princess

Wii-spill på vei til Nvidia Shield i Kina

Wii-spill til Switch kan vel ikke være langt etter?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dette virker kanskje litt merkelig for vestlige Nintendo-fans, men det har blitt offentliggjort at Wii-spill kommer til å bli tilgjengelig på Nvidia Shield i Kina. Resetera-bruker ZhugeEX (industri-insider Daniel Ahmad) var førstemann til å rapportere nyheten (på engelsk) om avtalen som kommer til å gjøre spill som Super Mario Galaxy, The Legend of Zelda: Twilight Princess, New Super Mario Bros. Wii, og Punch-Out! tilgjengelig på Nvidias 4K spillmaskin når den lanseres i Kina. Partnerskapet mellom Nintendo iQiyi (en videotjeneste med over 500 millioner (!) månedlige brukere), og Nvidia kan nok virke litt merkelig for noen som ikke er kjent med det kinesiske markedet - et marked som er notorisk vanskelig for utenlandske selskaper å komme inn på med mindre de har en kinesisk samarbeidspartner.

Det er usannsynlig at denne avtalen om å få Wii-spill i HD til Nvidia Shield kommer til å nå utenfor Kinas landegrenser, men noen mener det er et hint om at Wii og Virtual Console-spill endelig er på vei til Switch (Switch og Nvidia Shield har veldig lik maskinvare). Nintendo er jo kjent for å gjøre uforventede ting, så hvem vet?

Hva tror du?

The Legend of Zelda: Twilight Princess

Relaterte tekster

5
Zelda: Twilight Princess 3D var en spøk

Zelda: Twilight Princess 3D var en spøk

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Hvis du er en av de som har sett The Legend of Zelda: Twilight Princess 3D bli nevnt flere steder på nettet denne helgen, så kan vi nå informere om at det hele var en...Loading next content