Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wild Hearts

Wild Hearts inviterer oss til å møte karakterene i ny historietrailer

I det nye spillet fra Omega Force og EA Originals må du gjøre mer enn å drepe de enorme skapningene Kemono: du må også redde Minatos landsby og dens innbyggere.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Denne fredagen, 17. februar, lanseres Wild Hearts, det store monsterjakt-actionspillet som EA og Omega Force tar sikte på å sette en ny vri på Capcoms Monster Hunter-serie med.

Men utover å bli jegere av Kemono må vi beskytte folket i landsbyen Minato og utnytte ferdighetene deres til å utvikle Katakuri, den gamle teknologien for å drepe dyrene. Den nye historietraileren for Wild Hearts viser oss at denne tittelen vil gå utover bare å flytte fra ett jaktoppdrag til det neste, og introduserer oss for mange av birollene som ser ut til å spille en viktig rolle i tittelens historie.

Og for de av dere som er EA Play-medlemmer eller har et Game Pass Ultimate-abonnement kan du nyte en Early Access-prøveversjon av spillet som starter i dag slik at du kan hoppe inn i jakten og få en smak av hva Wild Hearts handler om før lansering.

Sjekk ut traileren nedenfor.

HQ
Wild Hearts

Relaterte tekster

0
Wild HeartsScore

Wild Hearts

ANMELDELSE. Skrevet av Alex Hopley

Kan Koei Tecmos nye rollespill krone seg til den nye kongen av monsterjakt?Loading next content