Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Marvel's Avengers

Winter Soldier bekreftet for Marvel's Avengers

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Både stemmeskuespillere, utviklere og hint i selve spillet har gjort sitt for at rykter om at både Ant-Man, Captain Marvel, Doctor Strange, She-Hulk og fler skal komme til Marvel's Avengers, men det er i alle fall en annen kjenning som dukker opp først.

Utviklerne bekrefter i ukens blog at James Buchanan "Bucky" Barnes, altså Winter Soldier, som blir den neste spillbare helten i spillet en gang etter 2.6-oppdateringen som er ventet i september.

Nevnte oppdatering introduserer et nytt Warzone-oppdrag kalt No Rest for the Wicked, hvor Monica prøver å gjenopplive M.O.D.O.K. Oppdateringen etter der igjen vil som nevnt la oss være Winter Soldier, i tillegg til at den gir oss en Omega-Level Threat i AIM's Cloning Lab, øker maksnivået og fortsetter historien.

Marvel's Avengers

Relaterte tekster

0
Marvel's AvengersScore

Marvel's Avengers

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Historien er en av de beste i Marvel-universet og kampsystemet er glimrende, men dessverre holdes spillet litt tilbake av lootsystemet, lite variasjon og tekniske problemer.Loading next content