Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Witchfire

Witchfire gjør massiv endring og må derfor utsettes til 2023

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter mange år under radaren fikk vi endelig Witchfire vist frem igjen i ny gameplaytrailer fra The Vanishing of Ethan Carter-skapernes Witchfire i sommer. Spillet virket da å være godt på vei, så utviklerne avslørte samtidig at en Early Access-lansering var planlagt denne høsten. Dessverre må vi vente lenger enn planlagt, men grunnen er veldig forståelig.

Prosjektlederen Adrian Chmielarz forteller nemlig at de har bestemt seg for å gjøre en massiv grunnleggende endring av Witchfire ved å droppe det planlagte arenaaktige formatet som kunne minne om Hades og i stedet gå for en stor, semiåpen verden i samme stil som Destiny, The Witcher 3: Wild Hunt og slik. På denne måten får vi mer frihet til å håndtere situasjoner mer som vi vil og utforske mer. Problemet er bare at slikt selvsagt tar tid å endre, så Early Access-lanseringen må utsettes til tidlig i 2023.

Witchfire

Relaterte teksterLoading next content