Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wolfenstein: The New Order

Wolfenstein: The New Order er gratis på PC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Frem til klokken 17 i dag kunne du få Bioshock: The Collection gratis på PC via Epic Games Store, og det er et annet bra og populært FPS-spill som har overtatt plassen.

Som overskriften avslører er det Wolfenstein: The New Order du nå kan skaffe deg gratis på Epic Games Store så lenge du legger det til i samlingen før klokken 17 neste torsdag når et annet hemmelig spill kan bli ditt uten å betale en eneste krone.

Wolfenstein: The New Order

Relaterte tekster

Wolfenstein: The New OrderScore

Wolfenstein: The New Order

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

De svenske utviklerne i Machine Games har tatt på seg oppgaven med å blåse nytt liv i nazislakteren B.J. Blazkowicz, og redaktøren har sjekket om de lykkes...

2
Wolfenstein-utviklerne jobber med noe nytt

Wolfenstein-utviklerne jobber med noe nytt

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Bethesda-sjefen Pete Hines var nylig med i en episode av Gamescast, og der kunne han avsløre at Machine Games (utviklerne bak Wolfenstein: The New Order) jobber med et...Loading next content