Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wolfenstein: The New Order

Wolfenstein: The New Order er gratis på PC igjen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tenk at det har gått over åtte år siden svenskene i Machine Games nærmest gjenopplivet Wolfenstein-serien med full kraft takket være Wolfenstein: The New Order. At det har gått såpass lang tid har jo selvsagt ført til at spillet både har vært på tilbud og blitt gitt bort noen ganger, men det er alltids noen som ikke har fått det med seg eller blitt 18 år enda, så la oss prøve igjen.

Epic Games Store gir nemlig bort Wolfenstein: The New Order helt gratis frem til klokken 17 i morgen. Da er det som vanlig et nytt foreløpig hemmelig spill du kan få uten å åpne lommeboken.

Wolfenstein: The New Order

Relaterte tekster

Wolfenstein: The New OrderScore

Wolfenstein: The New Order

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

De svenske utviklerne i Machine Games har tatt på seg oppgaven med å blåse nytt liv i nazislakteren B.J. Blazkowicz, og redaktøren har sjekket om de lykkes...

2
Wolfenstein-utviklerne jobber med noe nytt

Wolfenstein-utviklerne jobber med noe nytt

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Bethesda-sjefen Pete Hines var nylig med i en episode av Gamescast, og der kunne han avsløre at Machine Games (utviklerne bak Wolfenstein: The New Order) jobber med et...Loading next content