Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wolfenstein: Youngblood

Wolfenstein: Youngblood byr på mer gratis moro

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

2019 må kunne sies å ha vært et meget tungt år for Bethesda. Fallout 76 har for det meste bare fortsatt å være innblandet i negative ting, samtidig som at lanseringen av både Rage 2 og Wolfenstein: Youngblood vel kunne vært bedre. På toppen av det hele sagde Doom Eternal seg vekk til 2020, så selskapet har ikke kunne juble nevneverdig mye. Heldigvis er ikke dette et selskap som gir seg av den grunn.

Nå har det nemlig kommet en ny oppdatering til Wolfenstein: Youngblood som forhåpentligvis vil blidgjøre de som synes spillet er for ensformig. Her får du en god del nytt innhold. Nærmere bestemt:

Treasure Hunt: er et nytt endgame-oppdrag som anbefaler at man er level 40. Turen går gjennom nye steder i Paris for å finne et nytt Da'at Yichud-kammer hvor det venter tre nye fiendetyper; en teleporterende Wurmlochsoldat, en flink liten hund kalt Turmhund med en mitraljøse Turmhund og en Electrodrohne-drone.

Treasure Maps: etter å forhåpentligvis ha klart det oppdraget vil du få tjue skattekart som viser veien til kister spredd over hele Paris. Disse inneholder både erfaringspoeng, Silver Coins og ferdighetspoeng, så det kan være greit å dra på skattejakt om du har lyst til å bli så sterk som mulig.

For sterkere vil du kunne bli siden alle tre ferdighetstrærne nå har fått noen ekstra punkter med for eksempel Quick Revive (Mind), Dual Wield Expert (Muscle) og Silent Killer (Power). Du må selvsagt ikke glemme søsteren din heller. Derfor implementerer oppdateringen også to nye Pep Signals. Hammer Rage som fyller opp Heavy Weapon-ammunisjon for både deg og søsteren din og Quad Damage does exactly what it says on the tin - you and your sister will deal quad damage for four seconds.som gjør dere begge fire ganger så sterke i fire sekunder.

Om du er lei av å se den samme, gamle partneren er det til slutt greit å merke seg at det venter noen nye skins. Du kan se litt av alt dette i traileren under.

HQ
Wolfenstein: Youngblood

Relaterte tekster

2
Wolfenstein: YoungbloodScore

Wolfenstein: Youngblood

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Wolfenstein-serien er tilbake med en alternativ utgave av 80-tallet. Serien byr på to hovedpersoner, men beviser samtidig at "jo flere jo bedre" ikke alltid stemmer.Loading next content