Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wolfenstein: The New Order

Wolfenstein-stemme hinter til oppfølger

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I fjor kom Alicja Bachleda-Curuś, som gir stemme til Anya Oliwa i Wolfenstein: The New Order, i skade for å avsløre at hun jobber med et nytt Wolfenstein. Vi hørte dog ikke et ord om noe liknende på ni måneder. Da bestemte Bethesda seg for å snikannonsere noe kalt New Colossus på E3-konferansen sin. Atter en gang ønsket de ikke å kommentere saken nærmere. Nå er det tid for litt mer hinting.

Da TwoLeftSticks spurte Brian Bloom, stemmen til B.J. Blazkowicz, om Wolfenstein sin fremtid svarte han dette:

"Jeg skal være trygg på dette svaret. Om du ser på Bethesda sin E3 2016-konferanse ble det hintet til et nytt spill på en kul måte. Dette skapte en del diskusjon... Kanskje vi jobber med det akkurat nå."

Bloom ble nylig ferdig med å spille Captain Reyes i Call of Duty: Infinite Warfare, så kan dette være et av de neste prosjektene hans?

Wolfenstein: The New Order

Relaterte tekster

Wolfenstein: The New OrderScore

Wolfenstein: The New Order

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

De svenske utviklerne i Machine Games har tatt på seg oppgaven med å blåse nytt liv i nazislakteren B.J. Blazkowicz, og redaktøren har sjekket om de lykkes...

2
Wolfenstein-utviklerne jobber med noe nytt

Wolfenstein-utviklerne jobber med noe nytt

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Bethesda-sjefen Pete Hines var nylig med i en episode av Gamescast, og der kunne han avsløre at Machine Games (utviklerne bak Wolfenstein: The New Order) jobber med et...Loading next content