Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wolfenstein: The New Order

Wolfenstein-utviklerne jobber med noe nytt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bethesda-sjefen Pete Hines var nylig med i en episode av Gamescast, og der kunne han avsløre at Machine Games (utviklerne bak Wolfenstein: The New Order) jobber med et nytt spill.

"MachineGames has been hard at work on something, which I can tell you I have played. It is f**king bananas. And I can't wait to show what it actually is."

På fjorårets E3-show viste Bethesda frem et bilde av noe som ble kalt The New Colossus, og tankene våre gikk naturligvis til et nytt Wolfenstein-spill. Det kan jo tenkes at det er dette spillet Hines nå refererer til, men vi er i hvert fall nysgjerrige på hva denne fargerike beskrivelsen gjelder.

Håper du på et nytt Wolfenstein-spill, eller noe helt annet?

Wolfenstein: The New Order

Takk, Gamespot.

Relaterte tekster

Wolfenstein: The New OrderScore

Wolfenstein: The New Order

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

De svenske utviklerne i Machine Games har tatt på seg oppgaven med å blåse nytt liv i nazislakteren B.J. Blazkowicz, og redaktøren har sjekket om de lykkes...

2
Wolfenstein-utviklerne jobber med noe nytt

Wolfenstein-utviklerne jobber med noe nytt

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Bethesda-sjefen Pete Hines var nylig med i en episode av Gamescast, og der kunne han avsløre at Machine Games (utviklerne bak Wolfenstein: The New Order) jobber med et...Loading next content