Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rocket League

Wolves Esports presenterer deres nye Rocket League-lag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Wolves Esports har endelig presentert deres nye Rocket League-lag, et lag som er klart for å konkurrere i den neste sesongen av Championship Series.

Det har blitt avslørt via deres hjemmeside at det nye laget består av tre spillere og en trener, og at de er Euan "Tadpole" Ingram, Zakariya "TriToN" Gavrilenko, Kieran "rehzzy" Hogan, og til slutt Joessi "Juicy" Moorman som trener.

"I'm thrilled to be able to bring these guys into Wolves as our next Rocket League team. We've spent a fair amount of time looking into who'll be the best fit for our organisation, and with these three players on board I feel that we've done that," siger manager Michael Moriarty om laget.

Rocket League

Relaterte tekster

Rocket LeagueScore

Rocket League

ANMELDELSE. Skrevet av Tomas Veiden

Hvem skulle ha trodd at bilspill og fotballspill gikk hånd i hånd? Tomas har satt karakter på det fartsfylte Rocket League...

0
Batmobile inntar Rocket League

Batmobile inntar Rocket League

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

The Batman har premiere i dag og introduserer en helt ny Batman - hvilket innebærer at han også har med seg en ny kjerre. Denne gangen er det en oppgradert klassisk...Loading next content