Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
World of Warships

World of Battleships annonsert

Wargaming.net fullfører sin trilogi

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Wargaming.net sendte nettopp ut en pressemelding der de annonserte World of Battleships - det neste kapittelet i selskapets krigsbaserte spillserie.

World of Tanks er allerede en suksess, og med både World of Warplanes og nå World of Battleships på vei, står vi overfor en hel trilogi av krigføre gratisspill.

- Det store utvalget av krigsskip vil by på en rekke taktiske muligheter, ettersom alle de forskjellige skipene har unike kombinasjoner av våpen, hastighet, pansring osv. Forskjellige nautiske områder med varierende værforhold vil berike opplevelsen, og realistisk grafikk vil bringe spillerne nærmere de store sjøslagene som har vært med på å forme menneskehetens historie, skriver Wargaming.net i pressemeldingen.

Ingen skjermbilder fulgte med annonseringen, men vi skal ikke se bort fra at disse dukker opp i løpet av Gamescom-messen denne uken.

World of Warships
Bilde fra World of Tanks.

Relaterte tekster

0
World of WarshipsScore

World of Warships

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Fischer

Vi har kastet loss i Wargamings forsøk på å gjenta bedriften med World of Tanks, og her er anmeldelsen.

0
Vi deler ut World of Warships-koder!

Vi deler ut World of Warships-koder!

NYHET. Skrevet av Redaksjonen

Wargaming.net slapp denne høsten nok et World of-spill, denne gangen i form av World of Warships. Spillet er gratis å laste ned og spille, men det er fullt mulig å bruke...

1
World of Warships slippes 17. september

World of Warships slippes 17. september

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Spillstudioet Wargaming har nettopp kunnet sette en offisiell slippdato på det kommende World of Warships. Spillet forlater betafasen og inntar butikkhyllene den 17....

1
World of Warships-beta sluppet

World of Warships-beta sluppet

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Wargamings flerspiller World of Warships er nå ute i beta, og hvis du vil være med på sjøslagene må du besøke hjemmesiden deres for å gi beskjed om at du er interessert....Loading next content