Norsk
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft: Shadowlands

World of Warcraft: Chains of Domination annonsert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det var absolutt ingen tvil om at Blizzard ville avsløre mer om hva som venter i World of Warcraft: Shadowlands sin første store oppdatering under BlizzConline, men akkurat hva vi har i vente var selvsagt spørsmålet. Svaret viser seg å være: en god del.

Oppdateringen heter Chains of Domination, og vil bringe Korthia aka City of Secrets, til dødsriket siden The Jailer har bragt det tapte riket for å fullføre planen sin. Her venter det ikke bare nye oppdrag og aktiviteter, men også et møte med en ny fiende Sylvanas Windrunner har fått på sin side som visstnok sprer såpass mye frykt blant de fire gruppene at de går sammen for å tilintetgjøre den.

Om den utfordringen blir for lett venter det også et nytt ti-bossers Raid i Torghast kalt Sanctum of Domination som avsluttes med en kamp mot selveste Sylvanas.

En ny Mega-dungeon blir også mulig å utforske. Tazavesh byr på åtte bosser som skal prøve å stoppe oss fra å stjele noen sagnomsuste gjenstander fra Azeroth.

I tillegg venter det nye kosmetiske Covenant-rustninger for alle klasser, en rekke nye skapninger å ri på, nye kjæledyr, muligheten til å fly i de fire Shadowlands-rikene og mye mer.

HQ
World of Warcraft: Shadowlands

Relaterte teksterLoading next content