Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft: Classic

World of Warcraft: Classic får The Burning Crusade i år

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I motsetning til Warcraft III: Reforged ble World of Warcraft: Classic raskt en suksess for Blizzard, så hva passer vel bedre enn å bygge videre på nostalgien.

BlizzConline starter ikke før i morgen, men noen hos selskapet kom i skade for å offentliggjøre noen pressemeldinger før planlagt. Dermed vet vi blant annet altså at World of Warcraft: Classic vil utvides med The Burning Crusade senere i år. Dette betyr at vi for eksempel får spille som en Blood Elf eller Draenei mens vi går opp til nivå 70 på eventyr i Outland-områder som Hellfire Penninsula, Terokkar Forest og Zangarmarsh. Samtidig får vi lov til å fly igjen, men de som ikke liker tanken på det skal visstnok få mulighet til å forbli på Classic-servere som ikke implementerer The Burning Crusade-innhold.

Hvordan høres dette ut?

HQ
World of Warcraft: Classic

Relaterte teksterLoading next content