Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft

World of Warcraft Classic-sjef bekrefter at han har fått sparken fra Blizzard

Brian Birmingham har blitt løslatt fra selskapet etter å ha stått opp mot krevende politikk.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

World of Warcraft Classic-lederen Brian Birmingham bekrefter at han har fått sparken av Blizzard. En serie tweets fra spillutvikleren avslører at han hadde til hensikt å trekke seg for å protestere mot selskapets retningslinjer, men at Activision Blizzard avsluttet samarbeidet før han kunne gjøre det.

De nøyaktige årsakene til protesten er utviklingskvotene som blir pålagt ansatte av Activision Blizzard King-ledere ved alle studioene som faller under selskapets banner. Det sies at retningslinjene er utformet for å sikre at personer som ikke oppfyller nevnte kvoter får den nødvendige tilbakemeldingen for å forbedre ytelsen.

Birmingham bemerker at moderselskapet «satte oss under press for å levere begge utvidelsene tidlig», før han også legger til at «Det er dypt urettferdig å følge det ved å frata ansatte som jobbet med dem deres rettferdige andel av profitten.»

I det lange utvalget av tweets legger Birmingham også til at

"utviklingskvoten er giftig", og at det strengt tatt er en Activision Blizzard King-politikk som blir tvunget på Blizzard. Han sier også at Blizzard blir «revet i stykker av lederne i ABK».

Med Birmingham nå ute av det kaliforniske selskapet har han uttalt at han ikke vil boikotte spillene siden han "Ikke kan delta i en policy som lar ABK stjele penger fra ansatte som fortjener det".

Alt dette kommer etter en Bloomberg-artikkel som brakte mange av disse retningslinjene frem i lyset, som Birmingham har bekreftet stemmer.

World of Warcraft

Relaterte tekster

World of WarcraftScore

World of Warcraft

ANMELDELSE. Skrevet av Mikael Sundberg

Blizzard serverer endelig deres enorme online-verden, og Mikael Sundberg forteller alt om det fortryllende universet!Loading next content