Norsk
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft

World of Warcraft Classic-sjef bekrefter at han har fått sparken fra Blizzard

Brian Birmingham har blitt løslatt fra selskapet etter å ha stått opp mot krevende politikk.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

World of Warcraft Classic-lederen Brian Birmingham bekrefter at han har fått sparken av Blizzard. En serie tweets fra spillutvikleren avslører at han hadde til hensikt å trekke seg for å protestere mot selskapets retningslinjer, men at Activision Blizzard avsluttet samarbeidet før han kunne gjøre det.

De nøyaktige årsakene til protesten er utviklingskvotene som blir pålagt ansatte av Activision Blizzard King-ledere ved alle studioene som faller under selskapets banner. Det sies at retningslinjene er utformet for å sikre at personer som ikke oppfyller nevnte kvoter får den nødvendige tilbakemeldingen for å forbedre ytelsen.

Birmingham bemerker at moderselskapet «satte oss under press for å levere begge utvidelsene tidlig», før han også legger til at «Det er dypt urettferdig å følge det ved å frata ansatte som jobbet med dem deres rettferdige andel av profitten.»

I det lange utvalget av tweets legger Birmingham også til at

"utviklingskvoten er giftig", og at det strengt tatt er en Activision Blizzard King-politikk som blir tvunget på Blizzard. Han sier også at Blizzard blir «revet i stykker av lederne i ABK».

Med Birmingham nå ute av det kaliforniske selskapet har han uttalt at han ikke vil boikotte spillene siden han "Ikke kan delta i en policy som lar ABK stjele penger fra ansatte som fortjener det".

Alt dette kommer etter en Bloomberg-artikkel som brakte mange av disse retningslinjene frem i lyset, som Birmingham har bekreftet stemmer.

World of Warcraft

Relaterte tekster

World of WarcraftScore

World of Warcraft

ANMELDELSE. Skrevet av Mikael Sundberg

Blizzard serverer endelig deres enorme online-verden, og Mikael Sundberg forteller alt om det fortryllende universet!



Loading next content