Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wreckfest

Wreckfest byr på gressklipperkrig

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er kanskje flere enn oss her i Gamereactor som nå har begynt å savne lukten av nyslått gress. Dette har utvikler Bugbear forsøkt å lindre ved å oppdatere spillet Wreckfest. Nå har de nemlig lagt til gressklippere og ragdoll-fysikk i noe de selv har valgt å kalle Lawn Mower Derby. I tillegg til denne adspredelsen i det grønne har de også lagt til to baner som beskrives på følgende måte: "A twisty real-world inspired folk-racing track and a high-speed street track".

De har også finpusset grafikken, lagt til en karrieremodus og et nytt hjul, men det er altså gressklipperne som får mesteparten av oppmerksomheten vår.

Wreckfest
WreckfestWreckfestWreckfest

Relaterte tekster

5
Wreckfest 2019Score

Wreckfest 2019

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Gjørme, bilcross, kollisjoner og rockemusikk. Daniel har tatt en tur innom alt i Wreckfest på konsoll.

1
THQ Nordic kjøper opp to nye studioer

THQ Nordic kjøper opp to nye studioer

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

THQ Nordic har utvidet ganske aggressivt i det siste, og nå har det kjøpt opp enda flere studioer. Det finske studioet Bugbear Entertainment (FlatOut, Wreckfest) har...

1
Se oss spille Wreckfest

Se oss spille Wreckfest

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Wreckfest har endelig blitt lansert for fullt på PC, etter flere år i Early Access, hvor finske Bugbear har justert og finpusset kræsjefysikken til det ypperste....Loading next content