Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wreckfest

Wreckfest er endelig ute på Steam

Bugbears etterlengtede racing-spill er endelig ferdigstilt!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dusinvis av spill lanseres hver dag, fra små indiespill til mobiler og PC, til titler i toppsjiktet som har vært planlagt lansert lenge. Der for burde ikke lanseringen av Wreckfest heve så mange øyenbryn. Sånn bortsett fra at racing-spillet til Bugbear har vært i åpen utvikling de siste fire årene, og er ferdigstilt først nå!

Wreckfest er, som navnet tilsier, et bilspill hvor det ikke handler så mye om å ha kontroll på bilen sin og vinne, som det gjør å forårsake mest mulig ødeleggelse. Har du gledet deg til en ferdig versjon av dette spillet?

HQ
Wreckfest

Relaterte tekster

5
Wreckfest 2019Score

Wreckfest 2019

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Gjørme, bilcross, kollisjoner og rockemusikk. Daniel har tatt en tur innom alt i Wreckfest på konsoll.

1
THQ Nordic kjøper opp to nye studioer

THQ Nordic kjøper opp to nye studioer

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

THQ Nordic har utvidet ganske aggressivt i det siste, og nå har det kjøpt opp enda flere studioer. Det finske studioet Bugbear Entertainment (FlatOut, Wreckfest) har...

1
Se oss spille Wreckfest

Se oss spille Wreckfest

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Wreckfest har endelig blitt lansert for fullt på PC, etter flere år i Early Access, hvor finske Bugbear har justert og finpusset kræsjefysikken til det ypperste....Loading next content