Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

Wuhan skal hoste League of Legends World Championship 2021-finalen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er blitt avslørt at den kinesiske byen Wuhan offisielt skal hoste den gigantiske League of Legends World Championship-finalen. 2020-finalen ble avholdt i Shanghai, hvor de klarte å gjøre det sikkert nok for store folkemengder å samles tross Covid-19. Forhåpentligvis får de til dette i Wuhan også, om viruset fortsatt er en trussel når finalene skal avholdes.

Den offisielle datoen for 2021-finalen er fortsatt ukjent, men vi forventer at det kommer til å skje sent i september, eller kanskje i starten av oktober.

Det er fortsatt lenge til, men som 2020 har lært oss, er det viktig å ikke anta altfor mye. Du kan lese mer om turneringen hos TalkEsport

League of Legends
Photo: LoL Esports

Relaterte tekster

0
Halvveis til historie i LEC

Halvveis til historie i LEC

ARTIKKEL. Skrevet av Samuel Lakin

Sesongfinalen er godt i gang, og vi oppsummerer alt som har skjedd og lagene som har utviklet seg fra sommeren og frem til nå, mens de kjemper om å bli de første sesongfinalemestrene noensinne.Loading next content