Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
WWE 2K22

WWE 2K22 håper å gi oss tro på serien igjen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

2K Sports fikk mange til å rynke på nesen da de avsluttet samarbeidet med WWE 2K-utviklerne i Yuke's like før WWE 2K20 kom ut, og saken ble ikke bedre da det viste seg at sistnevnte var meget skuffende på mange områder. Faktisk var det så dårlig at 2K lot serien hvile i fjor. Som forventet får vi se om dette har vært nok tid til å bringe serien på rett spor senere i år.

Teasertraileren for WWE 2K22 ble nemlig offentliggjort under helgens WrestleMania 37, og selv om den ikke viser stort er det klart at Visual Concepts nå er tilbake med et nytt spill vi skal få vite mye mer om "snart". Forhåpentligvis får vi både se og høre mer om hvilke lekser de har lært seg i mellomtiden da.

HQ

Relaterte tekster

0
WWE 2K22 kommer i mars

WWE 2K22 kommer i mars

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

For utvikleren Visual Concepts, så er alle kortene på bordet nå med WWE 2K22. De siste to spillene har vært spektakulære fiaskoer, og har blitt hånet for masse tekniske...Loading next content