Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 4

WWE-stjernen Booker T. saksøker Activision

Hevder de har brukt ansiktet hans i Call of Duty: Black Ops 4 og er ikke spesielt fornøyd.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den bombastiske wrestleren og WWE-superstjernen Booker T. saksøker spillindustrigiganten Activision for tilsynelatende å ha brukt ansiktet hans i Call of Duty: Black Ops 4. WWE-veteranen Robert Booker T. Huffman, som har skapt wrestler-personaen og tegneseriefiguren G.I. Bro, er ute etter kompensasjon fra Activision Publishing, Activision-Blizzard og Major League Gaming for å ha laget en figur som ligner på ham i skytespillet, som kom ut i oktober i fjor.

Ifølge Dualshockers hadde Booker T. dette å si om saken: "They could have drawn him any way they wanted. But they chose to steal Booker T.'s "G. I. Bro." Huffman leverte inn søksmålet mot Activision Publishing, Activision-Blizzard og Major League Gaming i texas.

Under finner du et bilde av wrestleren, samt et bilde av den nevnte figuren i Black Ops 4. Er det noe hold i anklagen hans, synes du?

Call of Duty: Black Ops 4
Call of Duty: Black Ops 4

Relaterte tekster

4
Call of Duty: Black Ops 4Score

Call of Duty: Black Ops 4

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik brukte å være en stor fan av serien, men falt av etter hvert. Nå har Black Ops 4 trukket han så hardt tilbake at vi frykter han har fått whiplash.

0
Eunited vinner 2019 CWL-finalen

Eunited vinner 2019 CWL-finalen

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Den første CWL-finalen noen sinne sluttet i Miami på søndag. Her hadde 16 lag kjempet om en bit av kaken. finalekampen var mellom Eunited og Gen.G. Over to tre-timers...Loading next content