Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Xbox 2 og PS3 avsløres til våren?

Ifølge de siste internett ryktene er det stor sannsynlighet for at vi får det første glimtet av både Xbox 2 og PlayStation 3 allerede til våren.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ifølge de siste internett ryktene er det stor sannsynlighet for at vi får det første glimtet av både Xbox 2 og PlayStation 3 allerede til våren.

Bakgrunnen for Xbox 2, eller project Xenon, ryktet er Microsofts årlige Game Developers Conference (GDC). I 2000 avslørte firmaet Xbox'en, som kom ca. 1 år og 7 måneder senere, 15. November 2001. Derfor ville det passe bra med en avsløring av Xbox 2 på GDC i Mars og en utgivelse i November 2005. Det er den engelske siden Computer & Video Games, som ettersigende skal har fått denne infoen fra "høytstående, men anonyme kilder". Ifølge dem vil Microsoft fortelle om Xbox 2’s innmat og vise noen tech demoer.

Det er også mulig at Microsoft ønsker en litt mer imponerende avsløring denne gangen, spesielt hvis det andre ryktet om PS3'en er sant. Her sier kilder, igjen fra Computer & Video Games, at Sony vil avsløre deres neste konsoll på den neste E3 messen (nylig ble det rapportert at Nintendo muligvis vil gjøre det samme). Sannsynligheten for at dette ryktet er sant er allikevel lav. Bortsett fra PlayStation Portable, som ble avslørt på E3 2003, viser Sony som regel frem nye produkter ved deres store møter med deres aksjonærer. Samtidig har Sony allerede kunngjort at PlayStation Portable vil finnes i spillbar form på E3 messen i 2004, og da er det jo begrenset med plass igjen til en PS3 avsløring.

Vi vender tilbake med mer opplysninger, så snart de graves frem!Loading next content