Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Xbox Games Showcase vil tydeligvis vise mer gameplay enn PlayStation Showcase

Microsoft lover at det ikke kommer noen fullstendige CG-trailere fra Xbox Game Studios.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Noe av det Alex, Ben og undertegnede var mest skuffet over i PlayStation Showcase-sendingen i mai, var at det var for mange CG- eller filmtrailere. Det høres ut som om Microsoft ikke vil gjøre den samme feilen.

Aaron Greenberg, visepresident for Xbox Games Marketing, uttalte følgende da en Twitter-bruker tok opp spørsmålet om hva slags trailere vi får se på Xbox Games Showcase 11. juni:

"Ingen av førsteparts-spillene våre i showet er fullstendige CG-trailere. Alt er enten in-game-opptak, in-engine-opptak eller in-game-opptak med noen filmsekvenser. Alle trailerne våre vil bli merket slik at det forhåpentligvis er tydelig for fansen."

Ikke overraskende med tanke på at Microsoft også ble kritisert for å ha for mange CG-trailere i sommershowet sitt for noen år siden, men det er likevel hyggelig å få en bekreftelse. Det reiser imidlertid ett spørsmål: Hvilke spill kommer til å vise gameplay, og hvilke kommer bare til å være in-engine? Vi vet allerede at Forza Motorsport vil vise gameplay, og at vi får se mer av Senua's Saga: Hellblade II er helt sikkert. Hva med Avowed, Gears 6, MachineGames' Indiana Jones, Fable og andre spill som vi har sett CG-trailere for før eller som ikke har blitt annonsert ennå? Fortell gjerne hva du tenker i kommentarfeltet.

Xbox Games Showcase vil tydeligvis vise mer gameplay enn PlayStation Showcase


Loading next content