Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Death Stranding Director's Cut

Xbox hinter til Death Stranding på PC Game Pass

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Lenge før Metal Gear-skaperen Hideo Kojima bekreftet at han lager et Xbox-eksklusivt spill gikk det rykter om at de to ønsket å samarbeide litt bedre. Resultatet av dette kommer tydeligvis lenge før det mystiske spillet.

Twitterkontoen til PC Game Pass har nemlig endret profilbilde, og de av oss som har spilt altfor mye Death Stranding kjenner igjen den vakre naturen. Dermed virker det som om Kojima Productions' nyeste spill nærmer seg PC-utgaven av Game Pass, så om utviklerne også har gått med på å gjøre det tilgjengelig via Cloud kan det bli mulig å spille PlayStation-spillet på Xbox om kort tid.

Death Stranding Director's Cut

Relaterte tekster

4
Death Stranding Director's CutScore

Death Stranding Director's Cut

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik mener at 2019s mest omdiskuterte spill nok ikke vil endre haternes meninger på PlayStation 5, men en forbedret presentasjon, bedre opplæring og litt mer variert gameplay kan hjelpe tvilerne.

0
Death Stranding er gratis på PC

Death Stranding er gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det har bare gått ni måneder siden den forbedrede utgaven av Death Stranding kom til PC, så Epic Games overrasket mange da de tilsynelatende ga bort denne på butikken sin...Loading next content