Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Xbox One får bakoverkompabilitet

Microsoft åpner for at man kan spille Xbox 360-spill på Xbox One.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tjenesten vil imidlertid ikke ha alle Xbox 360-spill tilgjengelig, men utvalget vil bli større over tid. Det begynner med et hundretalls titler rundt jul, og deretter kommer det flere. Dersom man allerede eier spillet til Xbox 360 koster det ingenting å spille det på Xbox One.

Microsoft har gitt litt mer informasjon om hva Xbox Ones bakoverkompatibilitet innebærer. I en spørretime (som du kan lese her) fremgår det blant annet at både nedlastede 360-spill og spill på disk vil fungere på Xbox One med tiden. Det er heller ikke noe i veien for å fortsette der du slapp på 360, men det forutsetter naturligvis at lagringsfilen finnes i nettskyen. Microsoft oppfordrer imidlertid til at du lagrer ofte når du bruker 360-spill på Xbox One, for fremdriften din kan ha en tendens til å forsvinne når du blar rundt i appene mens du spiller forrige generasjons spill.

Microsoft har også listet opp de Xbox 360-spillene som så langt har blitt bekreftet til Xbox One:

A Kingdom of Keflings
A World of Keflings
Alien Hominid HD
Banjo Kazooie
Banjo Tooie
BattleBlock Theater
Defense Grid
Geometry Wars Evolved
Hexic HD
Jetpac Refuelled
Kameo
Mass Effect
N+
Perfect Dark
Perfect Dark Zero
Super Meat Boy*
Toy Soldiers: Cold War
Toy Soldiers
Viva Piñata
Viva Piñata: Trouble in Paradise
Zuma

Under pressekonferansen på E3 fikk vi beskjed om at det skulle slippes 100 slike spill innen året er omme, men vi vet ennå ikke om det gjelder primært indie- eller storspill. Foreløpig er det de mindre spillene som dominerer listen, selvfølgelig med unntak av Mass Effect.

Xbox One får bakoverkompabilitet


Loading next content