Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fallout 76

Xbox Onesien gjør et comeback

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Xbox Australia lagde for et par år siden en Xbox Onesie som kom komplett med en lomme stor nok til en Xbox-kontroller, samt en hette du lett kunne få over et par hodetelefoner. Onesien ble kjempepopulær, men siden de ble lagd i et svært begrenset opplag - og kun i Australia - solgte de ut fort, og endte opp på Ebay til helt latterlige priser.

Men nå har Microsoft bestemt seg for å ta tak, for Larry "Major Nelson" Hryb har annonsert at de er på vei tilbake til nettbutikkene - og denne gangen skal det være mulig for oss på andre siden av dammen å få tak i de óg!

Den hvite utgaven har blitt erstattet med en blå Fallout 76-tematisert utgave til $90 USD, og om den ikke faller i smak kan du kjøpe den standard sorte utgaven til $75 USD. Xbox Onesiene blir sendt den 22.03.19 men du kan forhåndsbestille de i skrivende stund.
Enn så lenge kan de ikke bestilles fra den europeiske butikken, men det endrer seg forhåpentligvis snart. Men du bør raske på, for US-butikken har allerede solgt ut det første opplaget (av flere, håper vi) i alle størrelsene enn medium og large.

Den ser superkomfy ut da, så kommer du til å skaffe deg en?

Fallout 76Fallout 76Fallout 76
Fallout 76Fallout 76Fallout 76

Relaterte teksterLoading next content