Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Xbox Series selger raskere enn Switch i Storbritannia

Det gjør den til den åttende mest solgte konsollen der noensinne.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er lett å glemme at Xbox Series faktisk har hatt en god start når vi i disse dager hører om forsinkede spill og skuffende anmeldelser for Xbox-titler. Et godt eksempel på dette kommer fra Storbritannia, der Xbox Series nettopp har nådd to millioner solgte enheter.

Selv om dette er imponerende i seg selv, ettersom det betyr at hver 34. person i gjennomsnitt eier en Xbox Series S eller X i landet - betyr det også at den nådde denne milepælen raskere enn Switch gjorde. Dette ble avslørt av GamesIndustry.biz, som også hevder at dette betyr at det er "den åttende mest solgte hjemmekonsollen i Storbritannias historie".

Med Starfield, Forza Motorsport og sannsynligvis noe annet (vi gjetter Senua's Saga: Hellblade II eller Avowed) som kommer senere i år tror vi Microsofts nyeste konsoll vil fortsette å prestere veldig bra ikke bare i Storbritannia, men også overalt ellers.

Xbox Series selger raskere enn Switch i Storbritannia


Loading next content