Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Diablo IV

Xbox Series X: Bekreftet pakke med Diablo IV

Det vil ikke være en temapakke som tidligere lekket.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For et par dager siden avslørte den generelt nøyaktige lekkeren Billbil-kun at Microsoft planla en Diablo IV tema Xbox Series X, som ville lanseres 6. juni sammen med spillet inkludert for $ 559.99 (også påpeke at det ikke var en pakke).

Nå vet vi at Billbil-kun stort sett hadde rett, som han vanligvis er. Microsoft og Blizzard har et Diablo IV-samarbeid med spillet og en Xbox Series X for $ 559.99 - men det er en klassisk pakke i stedet for en temakonsoll. Likevel, hvis du har tenkt å spille Diablo IV, er dette stor verdi for dine hardt opptjente penger som lar deg spare noen få dollar.

På toppen av det hele får du også Light-Bearer Mount med Caparison of Faith Mount Armor i denne pakken, samt varer for andre Diablo titler:

"For fans som elsker andre spill fra Blizzard, inneholder pakken også Inarius Wings & Inarius Murloc Pet for Diablo III for konsoll og PC, Amalgam of Rage Mount for World of Warcraft på PC, Umber Winged Darkness Cosmetics Set for Diablo Immortal på mobil."

Diablo IV

Relaterte tekster

0
Diablo IVScore

Diablo IV

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De gode og dårlige sidene av å fokusere på spillerens valg og Endgame vises i Blizzards storspill.Loading next content