Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Xenoblade Chronicles

Xenoblade Chronicles kun til Nye 3DS?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I forgårs hadde Nintendo gleden av å presentere en ny modell i 3DS-familien, som har en ekstra skulderknapp, en ekstra analogspak (en knott) og litt bedre prosessor enn forgjengerne. Det siste punktet er trolig grunnen til at det kritikerroste Wii-spillet Xenoblade Chronicles, som nå er på vei til nettopp 3DS, trolig kun vil fungere sammen med New 3DS eller New 3DS LL.

Det skriver Silconera basert på informasjonen som ble gitt under Nintendo Direct-sendingen der både Nye 3DS og Xenoblade Chronicles til 3DS ble presentert for første gang.

At Xenoblade Chronicles har en trofast fanskare (som allerede venter i spenning på Xenoblade Chronicles X til Wii U) er det ingen tvil om. Spørsmålet er bare om et spill de allerede har gjennomført er nok til å kjøpe seg en ny konsoll?

Xenoblade Chronicles

Relaterte tekster

1
Tiårets spill: Xenoblade Chronicles

Tiårets spill: Xenoblade Chronicles

ARTIKKEL. Skrevet av Anders Aarhus

Vi starter en liten artikkelserie hvor vi ser tilbake på våre favorittspill fra tiåret som har gått. Først ut er Anders med Xenoblade Chronicles.

8
Slik blir omslagene til New 3DS-spill

Slik blir omslagene til New 3DS-spill

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Enten man liker navnet eller får grøssninger av det har Nintendo designet en ny 3DS-model kalt New Nintendo 3DS. Den nye modellen har en litt bedre prosessor og en ekstra...Loading next content