Norsk
Gamereactor
esports
Valorant

XSET har gitt ut sin Valorant-liste

Spillerne får lov til å utforske gratis byrå.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

XSET har tatt beslutningen om å lansere Valorant-listen, og å la spillerne utforske gratis agentur i håp om å lande på et samarbeidende Valorant Champions Tour-lag for 2023-sesongen.

Denne nyheten kommer i form av en uttalelse på Twitter, der XSET sa: "I dag kunngjør vi utgivelsen av XSET Valorants Zachary 'Zekken' Patrone, Brendan 'BCJ' Jensen, Drew 'Drewspark' Spark-Whitworth og Don 'Sykko' Muir fra kontraktene sine, slik at de kan utforske muligheter utenfor organisasjonen. "

Uttalelsen fortsetter: "Vi vil også benytte anledningen til å takke de nevnte, så vel som Jordan 'Ayrin' He og Rory 'Dephh' Jackson, for deres utrolige bidrag til XSET Valorant, og vi ønsker dem lykke til i fremtiden."

Når det gjelder hvem som kommer til XSET Valorant gjenstår å se, ettersom teamet evaluerer sin plass i Valorant-scenen etter å ha gått glipp av å bli gjort til et partnerteam.

Valorant

Relaterte tekster

0
ValorantScore

Valorant

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Med Valorant forsøker Riot Games å ta opp kampen mot både CS:GO og Overwatch, men spillet mangler det lille ekstra ved lansering for å sikre seieren.



Loading next content