Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

XSET rekrutterer til et CS:GO-lag kun for kvinner

Fra og med nå.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den nordamerikanske esportsorganisasjonen, XSET, har kunngjort at den går inn i kvinnene Counter-Strike: Global Offensive plass. Det har ennå ikke bekreftet en liste eller til og med avslørt lagnavnet, men XSET har uttalt at det for øyeblikket rekrutterer til nettopp dette laget.

"Fra og med nå - XSET rekrutterer til et CSGO-team som identifiserer alle kvinner.

"For å registrere deg for prøver, følg oss her og svar på denne tweeten. Så følger vi deg tilbake og sender deg påmeldingsskjemaet via DM. Vi ønsker deg lykke til."

Med kvinners esportssektor som fortsetter å vokse og ESL Impact turneringen fortsetter å finne suksess, er det ingen tvil om at XSETs ankomst på scenen bare vil være den neste av mange esportslag som ønsker å utforske dette området også.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content