Norsk
Gamereactor
esports
Apex Legends

XSET sies å være spennende Apex Legends

Teamet har gitt ut laget sitt, men det ser ut til at tiden i esport også er over.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

XSET har vært en stabil styrke i den konkurransedyktige Apex Legends -verdenen i rundt fire år, men det ser ut til at dette, som med alle gode ting, kommer til en slutt. Et av medlemmene i XSETs Apex -team har kunngjort at de, sammen med resten av teamet, har blitt løslatt av XSET, og at organisasjonen trekker seg helt ut av Apex.

Spesielt snakket Israel "Koyful" Lawrence på X og la til: "Etter splitt 1 ga XSET oss beskjed om at de trekker seg fra apex. Etter å ha diskutert med teamet har jeg bestemt meg for å utforske alle tilgjengelige teamalternativer for splitt 2 og er en ubegrenset fri agent."

Denne avgjørelsen betyr at ikke bare Koyful, men også Brandon "oh Nocturnal" Singer, Brandon "FunFPS" Groombridge og trener Haris "Hodsic" Hodzic er uten jobb akkurat nå.

XSET har ennå ikke bekreftet avgangen fra Apex Legends, men uten tvil vil dette komme snart for å være i tråd med Koyfuls nylige kommentarer.

Apex Legends

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content