Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Yaiba: Ninja Gaiden Z

Yaiba annonsert

Nytt spill fra Keiji Inafune

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Oppdatering: Dette spillet heter nå Ninja Gaiden Z.

Keiji Inafune er et kjent navn i spillbransjen. Han er nemlig den kreative sjelen bak en rekke store spillserier, deriblant Resident Evil- og Mega Man-seriene.

Den siste tiden har Inafune fristet med avsløringen av hans neste spill, som etter planen skulle avdekkes på Tokyo Game Show. Da bransjebladet Famitsu kom til skade for å røpe hemmeligheten før den tid bestemte han seg imidlertid for å gjøre det best ut av det, og valget falt på å presentere en liten smakebit fra spillet.

De fleste detaljene sparer han riktig nok til TGS, men han har i det minste avslørt at spillet bærer navnet Yaiba, og at både zombier og blodsprut står sentralt. Han har også offentliggjort den første traileren fra prosjektet, som beskrives som et svar på fansens ønske om et nytt zombiespill med Inafune i regissørstolen:

HQ

Relaterte tekster

0
Ninja Gaiden Z vil også komme til PC

Ninja Gaiden Z vil også komme til PC

NYHET. Skrevet av Kenneth Flage

Spillutvikler Tecmo Koei har nå annonsert at deres Yaiba: Ninja Gaiden Z også vil komme til PC. Denne versjonen kommer da i tillegg til den planlagte lanseringen til...Loading next content