Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Yakuza 4

Yakuza 4 i Europa til våren

Den japanske krimsagaen fortsetter i mai

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi på de europeiske lengdegrader måtte smøre oss godt inn med tålmodighet før vi kunne kaste oss over en europeisk utgave av Yakuza 3 til PlayStation 3. Faktisk så lenge at det fjerde spillet i serien allerede var ute i Japan innen det tredje nådde oss.

Historien har gjentatt seg med det fjerde kapittelet, men Sega har nå bekreftet at Yakuza 4 vil være å få tak i europa den 18. mars. Med andre ord nøyaktig ett år etter spillet kom ut i Japan.

I de amerikanske og europeiske utgavene av Yakuza 3 var enkelte av spillelementene blitt fjernet sammenlignet med den japanske versjonen. Om dette er tilfellet denne gangen også gjenstår å se.

Yakuza 4
Yakuza 4
Yakuza 4
Yakuza 4
Yakuza 4
Yakuza 4
Yakuza 4
Yakuza 4

Relaterte tekster

6
Yakuza 4Score

Yakuza 4

ANMELDELSE. Skrevet av Line Fauchald

En beinhard beretning om livet som japansk mafioso. Line har sparket og slått seg frem i Yakuza 4...

3
Ny Yakuza 4-video

Ny Yakuza 4-video

NYHET. Skrevet av Line Fauchald

Yakuza-sagaen blir ofte kalt den åndelige oppfølgeren til Shenmue. Det tredje spillet kommer i Europa i mars, men traileren til det fjerde er allerede klar. Sjekk den ut her!Loading next content