Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Yakuza: Like a Dragon

Yakuza-serien passerer 14 millioner solgte eksemplarer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Yakuza-serien har blitt en hit i Vesten, selv om spillet er meget japansk når det gjelder både handling og generell stil.

Det har også hatt positiv innflytelse på salget ifølge Sega Sammys seneste salgsrapport, som GamingBolt har tatt en grundig kikk på.

Totalt har serien nå solgt 14 millioner eksemplarer, og med den positive mottakelsen det seneste kapitlet Yakuza: Like a Dragon har fått, går vi ut i fra at dette tallet vil stige mye i den kommende perioden.

Den 8. desember skal utviklerne hos Ryu Ga Gotoku Studio avholde en livestream hvor de forteller mer om seriens fremtid.

Yakuza: Like a Dragon

Relaterte tekster

0
Yakuza-skaperen forlater Sega

Yakuza-skaperen forlater Sega

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Mot slutten av august begynte det å gå rykter om at Toshihiro Nagoshi, skaperen av Yakuza-serien og Judgment-spillene, var i forhandlinger med den kinesiske giganten...Loading next content