Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Yakuza: Like a Dragon

Yakuza-skaperen forlater Sega

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mot slutten av august begynte det å gå rykter om at Toshihiro Nagoshi, skaperen av Yakuza-serien og Judgment-spillene, var i forhandlinger med den kinesiske giganten NetEase om å forlate Sega etter å ha tilbragt ufattelige 32 år der. Det kan virke som om disse var sanne.

For nå bekrefter Sega og utviklerstudioet Ryu ga Gotoku Studio at Nagoshi-san slutter. De ønsker likevel ikke å si hvor turen går videre. Yakuza-produsenten avslører det samme Daisuke Sato, noe som gjør at studioet som sist lanserte Yakuza: Like a Dragon og Lost Judgment gjør en rekke endringer i toppledelsen. Tiden vil vise om dette vil påvirke spillene på noen som helst måte, så i mellomtiden får vi bare takke begge to for en fremragende jobb hos Sega og ønske dem lykke til videre.

Yakuza: Like a Dragon

Relaterte tekster

0
Yakuza-skaperen forlater Sega

Yakuza-skaperen forlater Sega

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Mot slutten av august begynte det å gå rykter om at Toshihiro Nagoshi, skaperen av Yakuza-serien og Judgment-spillene, var i forhandlinger med den kinesiske giganten...Loading next content