Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Yellowjackets (Paramount+)

Yellowjackets sesong 1 var en "rolig kjøretur gjennom vinland" sammenlignet med sesong 2

Dramaserien vender tilbake til TV-skjermer rundt om i verden i morgen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

I morgen er en stor dag for fans som har ventet på å se hvordan det unge fotballaget Yellowjackets' jenter klarte å overleve i den amerikanske villmarken, når sesong 2 av showet begynner å strømme på Paramount+. Men siden sesongen starter snart, har showrunner og forfatter Jonathan Lisco gitt en ide om hva vi har i vente når den starter, og det ser ut til å være en helvetes tur.

I en samtale med SFX Magazine (takk GamesRadar), uttalte Lisco: "Jeg vil fortelle deg at hvis du trodde forrige sesong var intens, tror jeg forrige sesong kan virke som en rolig kjøretur gjennom vinland sammenlignet med det vi har i vente for deg. Og når jeg snakker om mer intens, mener jeg ikke bare gørr. Det vil være følelsesmessig og psykologisk.

Så hvis du trodde forrige sesong var utfordrende å komme gjennom til tider, kommer sesong 2 tilsynelatende til å øke det ganske betydelig.

HQ
Yellowjackets (Paramount+)

Relaterte teksterLoading next content