Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Zelda & Loftwing-amiibo annonsert

Gir deg gunstige hurtigreise-muligheter i The Legend of Zelda: Skyward Sword HD.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ
HQ

Det er ingen tvil om at mange gamere liker å samle på figurer og effekter fra deres favorittspill. Så da Nintendo introduserte amiibo-figurene tilbake i 2014 ble de en umiddelbar suksess, og siden har det kommet mer enn 150 varianter av de flotte plastikkfigurene.

Nå lan du snart tilføye enda en til samlingen, da Nintendo har annonsert en Zelda & Loftwing-amiibo.

Figuren, som du kan se bilde av under, forestiller Links barndomsvenn Zelda og hennes trofaste blå Loftwing, og den kommer i forbindelse med lanseringen av The Legend of Zelda: Skyward Sword HD den 16. juli.

Denne amiiboen kan brukes til å hurtigreise opp til himmelen hvor enn du befinner deg nede på overflaten, eller fra himmelen og ned tilbake på overflaten der du brukte den sist, samt ut av dungeons eller bygninger. En finfin snarvei for de mindre tålmodige spillerne, og når du trenger påfyll av forsyninger fra basaren i Skyloft. Du kan se en demonstrasjon i videoen over.

Selv om det tidligere har blitt utgitt en Skyward Sword-basert Link-amiibo er Zelda & Loftwing-amiiboen den eneste vi med 100% sikkerhet vet har funksjoner i The Legend of Zelda: Skyward Sword HD.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Relaterte teksterLoading next content