Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda: Twilight Princess

Zelda: Twilight Princess HD til Wii U

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det siste året, om ikke årene, har det gått rykter om at The Legend of Zelda: Twilight Princess vil komme til Wii U, og torsdag kveld kom endelig bekreftelsen.

På den første Nintendo Direct-sendingen siden Iwata-sans bortgang annonserte nemlig Nintendo at The Legend Of Zelda: Twilight Princess HD vil komme til Wii U den 4. mars. Den nye utgaven vil ikke bare by på bedre grafikk, men også inkludere en ny Wolf Link-amiibo.

The Legend of Zelda: Twilight Princess

Zelda-amiiboene som allerede finnes på markedet vil også støttes i spillet, og de vil alle la deg overføre noe av det du får i Twilight Princess HD til det nye The Legend of Zelda-spillet som de etter planen vil lanseres neste år. Akkurat hvilken type data det er snakk om ønsket de ikke å røpe.

The Legend of Zelda: Twilight Princess

Relaterte tekster

5
Zelda: Twilight Princess 3D var en spøk

Zelda: Twilight Princess 3D var en spøk

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Hvis du er en av de som har sett The Legend of Zelda: Twilight Princess 3D bli nevnt flere steder på nettet denne helgen, så kan vi nå informere om at det hele var en...Loading next content