Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls Online

Zenimax har planer om å støtte The Elder Scrolls Online i mange år fremover

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De fleste går spent og venter på The Elder Scrolls VI, men Tamriels historie fortsetter allerede via det utallet av utvidelser til The Elder Scrolls Online, som Zenimax Online Studios har utgitt. Hvis du gikk og trodde at deres planer om spillet begynner å dabbe av, så tar du i hvert fall feil.

Nylig snakket Zenimax faktisk nettopp om spillet under PAX Australia-messen (via GameSpot), og her slo de fast at de fortsatt har planer om å støtte spillet i mange år fremover.

Presis hvor mange sier de ikke. Dog vil nok dette avgjøres av antallet aktive spillere. Tror du at spillere vil henge med i noen år til?

The Elder Scrolls Online

Relaterte tekster

The Elder Scrolls OnlineScore

The Elder Scrolls Online

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Elder Scrolls-serien inntar nettrollespillsjangeren, og vi har sendt Robin på et storslått eventyr på leting etter den sangnomsuste karakteren...Loading next content