Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Zero Escape: Virtue's Last Reward

Zero Escape 3 lagt på is

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Er du blant dem som har brynt hjernecellene dine på den komplekse og spennende historien i Zero Escape-spillene 999: Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors og Zero Escape: Virtue's Last Reward, er det godt mulig at du har ventet i spenning på annonseringen av et tredje spill i serien, hvor man får nøstet opp i de løse trådene fra forgjengeren.

I så fall er du dessverre nødt å vente lenge, dersom vi skal tro seriens skaper Kótaró Uchikoshi. Forrige uke kunne Uchikoshi fortelle til The Escapist Magazine at det tredje spillet i den planlagte trilogien, med arbeidstittelen Zero Escape 3, er foreløpig lagt på is. Dette bekrefter Uchikoshi i en Twitter-melding i dag.

Årsaken er imidlertid ikke at serien selger dårlig i utlandet. Tvert imot er det de dårlige salgstallene i hjemlandet Japan som setter prosjektets lønnsomhet i tvil. Uchikoshi uttaler at de utforsker flere løsninger. Til The Escapist Magazine forteller han at Kickstarter imidlertid ikke har overbevist ham, og at et folkefinansiert prosjekt der ikke vil være aktuelt.

Vi krysser selvfølgelig fingrene for at utviklerne i Chunsoft finner en løsning på problemet. Kanskje kan den planlagte iOS-lanseringen av 999 i løpet av året være med på å løfte seriens popularitet nok til at trilogien får sin verdige avslutning?

Zero Escape: Virtue's Last Reward

Relaterte tekster

1
Zero Escape 3 lagt på is

Zero Escape 3 lagt på is

NYHET. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Er du blant dem som har brynt hjernecellene dine på den komplekse og spennende historien i Zero Escape-spillene 999: Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors og Zero Escape:...Loading next content