Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Zero Escape: Virtue's Last Reward

Zero Escape 3-støttegruppe vokser med rekordfart

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Før helgen og på mandag ble det kjent at ivrige fans som har ventet på det tredje og siste spillet i Zero Escape-serien (som skal avslutte historien fra 999: Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors og Zero Escape: Virtue's Last Reward) kan komme til å måtte vente lenge. Spillseriens skaper, Kótaró Uchikoshi, sliter med å få finansiert det siste spillet i serien, noe som hovedsaklig skyldes at serien ikke har solgt godt nok i Japan.

Dette har fansen selvfølgelig ikke latt gå upåaktet hen, og støttegruppa Operation Bluebird har blitt opprettet på Facebook for å vise Uchikoshi at han har internasjonal støtte for å få laget det siste spillet i serien. Oppslutningen burde være oppmuntrende tall: Etter å ha blitt opprettet 13. februar, passerte gruppen natt til fredag hele 6.000 medlemmer.

Zero Escape: Virtue's Last Reward

Relaterte tekster

1
Zero Escape 3 lagt på is

Zero Escape 3 lagt på is

NYHET. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Er du blant dem som har brynt hjernecellene dine på den komplekse og spennende historien i Zero Escape-spillene 999: Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors og Zero Escape:...Loading next content