Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Zombi U

Zombi U kan være på vei til Playstation 4 og Xbox One

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Zombi U var et av lanseringsspillene som ble sluppet samtidig som Nintendo sjøsatte deres Wii U i 2012, og det har kun vært å få tak i til nettopp den konsollen siden den gang. Nå kan Unseen64 melde at de har fått informasjon som sier at spillet skal annonseres til Playstation 4 og Xbox One på E3-messen neste uke.

Selv om vi ikke synes at det var stort mer enn godkjent da vi anmeldte Zombi U for to og et halv år siden, så kan vi forstå Ubisoft hvis det faktisk stemmer at de vil slippe spillet til konsollene som selger bedre. Det er ikke dermed sagt at spillet blir noe bedre av den grunn, men dette er altså uansett ikke bekreftet av spillutgiveren ennå.

Zombi U

Relaterte tekster

Zombi UScore

Zombi U

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki - GR SE

Zombiene angriper selv på Nintendos nyeste. Vi har forsøkt å overleve for å sette karakter på Ubisofts skrekkspill...

9
- Zombi U ble en stor salgsflopp

- Zombi U ble en stor salgsflopp

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Uten å nevne hvor mange spill som har blitt solgt, har Ubisoft-sjefen Yves Guillemot sagt at Zombi U har vært en salgsflopp (som gikk med solid tap) i et intervju med...Loading next content