Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hearts of Iron IV

Zombiene inntar Hearts of Iron IV i brukerskapt mod

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I WWII-strategispillet Hearts of Iron IV har landegrensene en tendens til å utvikle seg i en helt annen retning enn hva vi ser på dagens verdenskart. Likevel forholder spillet seg til reelle nasjoner og stormakter hvis du holder deg til originalversjonen slik den fremstår ut av boksen.

Hvis du velger en alternativ innfallsvinkel kan du imildertid påvirke spillingen i forskjellige retninger, ved å installere brukerskapte modder. En av de mest populære av disse moddene har virkelig skutt fart den siste tiden, og den dreier seg om zombier.

Det stemmer, gjennom modden utvikler levende døde seg til å bli en trussel mot verdenssamfunnet. De øker stadig i antall og det blir din jobb å holde dem på avstand og under kontroll. Med tanke på gameplay fungerer spillet stort sett på samme måte som før, men de vandøde tilfører naturligvis en ny dimensjon til opplevelsen.

Sving innom Steam Workshop for å teste ut "Infection - A HOI IV Scenario" på egenhånd. Den krever naturligvis at du eier Hearts of Iron IV, men er ellers helt gratis.

Hearts of Iron IV

Relaterte teksterLoading next content